Sommertur-til-Bogø-2-225x300
Sommertur til Bogø, 2015

Zonta Roskildes medlemmer til medlemsmøde i 2018. Her overrækkes diplom fra Zonta International for klubbens store donationer til det verdensomspændende arbejde.

Nytårskur for medlemmerne i anledningen af Zonta Roskildes 30 års jubilæum, januar 2017

Sådan bliver du medlem

Zonta Roskilde har de seneste år haft stor medlemsfremgang, hvilket vi er meget glade og taknemmelige for. Derfor optager vi pt. ikke flere medlemmer i klubben. Vi har i stedet oprettet en venteliste til erhvervsaktive og engagerede kvinder med interesse for Zonta. Når der igen åbnes op for tilgang af nye medlemmer i Zonta Roskilde vil vi tage kontakt til de interesserede på listen.

 

GODE RÅD TIL ET NYT MEDLEM

Meld dig ind i et af de mange udvalg Zonta Roskilde består af. Dermed får du både glæde af Zonta Roskilde når vi alle er samlet, men du får også mulighed for at lære nogle af medlemmerne endnu bedre at kende ved at være med i et af de små udvalg, hvor man mødes i privatregi og bidrager med de kompetencer man har.

Deltag i så mange møder som muligt, så lærer du medlemmerne bedre at kende og får en følelse af at høre til. Deltag både på møderne i vores lokale klub, på landsplan og internationalt når det er muligt. Jo flere sammenhæng du oplever Zonta i des mere forstår du hvad Zonta er og kan.

Spørg om alt det du ikke forstår. Det er den eneste måde at blive klogere på.

Del ud af dine ideer, evner og kompetencer. Fortæl os hvad du kan og tænker på, sammen kan vi mere.

Vi er en stor gruppe af kvinder med forskellig baggrund, uddannelse, alder og erhverv, som måske aldrig havde fundet hinanden, hvis ikke det var for Zonta. At være blandt så mange forskellige kvinder kan både kræve mere tolerance, tålmodighed og loyalitet end du plejer at udvise, men vores forskelligheder er også vores styrke. I Zonta Roskilde gør vi brug af medlemmernes forskelligheder, kompetencer og ønsket om at gøre en forskel for andre kvinder, som ikke har de samme muligheder som os selv. Det giver et fællesskab og stærkt netværk, hvor glæden ved teamwork og samarbejde får os alle til at løfte i flok for den gode sag når kvinder hjælper andre kvinder.