Fakta

Klubben har 27 medlemmer.

Vi mødes hver måned (undtagen juli) den 4. onsdag. De fleste møder afholdes på Roskilde Tekniske skole, men ind imellem tager vi også på besøg hos en virksomhed, som gerne vil lægge hus til og samtidig præsentere sig for os.

Zonta Roskilde har en del udvalg, og det forventes at alle medlemmer er en del af et udvalg. I øjeblikket består Zonta Roskilde af følgende udvalg: Aktivitetsudvalget, Madudvalget, Medlemsudvalget, Legatudvalget, PR og Web udvalget og Projektudvalget. Disse udvalg mødes efter behov i privatregi og bidrager hver især med deres til klubbens mange aktiviteter og medlemsmøder. Ved disse små møder er der rigtig god mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Klubbens årskontingent er 3.000,- kr. og hele beløbet betales hvert år i april måned.  Beløbet dækker alle nationale og internationale kontingenter og udgifter til klubbens møder. Klubbens madudvalg organiserer maden til møderne og spisningen foregår på Roskilde Tekniske Skole. I Zonta Roskilde sætter vi stor pris på sammenholdet og det mener vi styrkes ved at spise sammen i afslappede omgivelser.

Medlemsmøder

Zonta Roskildes aktivitetsudvalg vælger altid et årigt tema, så alle medlemsmøder har en rød tråd året igennem. I slutningen af året fremlægger udvalget det kommende års fulde program for medlemmerne af klubben.

I 2021 er årets tema ”Inspirationshistorier om lokale projekter i det `skæve`Roskilde”.

Læs mere om kommende møder, indholdet og aktiviteter i Zonta Roskilde via kalenderen til højre på hjemmesiden.

Bestyrelsen pr. 1. juni 2021

  • Hanne Bagger-Nielsen, zontaroskilde@gmail.com (formand)
  • Vibeke Schaltz Andersen, (næstformand)
  • Susanne Merete Ravn
  • Gitte Runge
  • Annette Halkjær Jørgensen

Suppleant

  • Lone Carmel
  • Birgit Lenhard Hansen

Sekretær

Kasserer

Revisor