Fakta

Klubben har 29 medlemmer.

Vi mødes hver måned (undtagen juli) den 4. onsdag. Møderne har i flere år været afholdt på Roskilde Tekniske skole gennem en række år, men vi er nu ved at finde nye mødefaciliteter. Ved nogle af medlemsmøderne tager vi også på besøg hos en virksomhed, som gerne vil lægge hus til og samtidig præsentere sig for os.

Zonta Roskilde har en del udvalg, og det forventes at alle medlemmer er en del af et udvalg. I øjeblikket består Zonta Roskilde af følgende udvalg: Aktivitetsudvalget, GoalFive udvalget, Klubudvalget, Medlemsudvalget, Legatudvalget, PR og Web udvalget og Projektudvalget. Disse udvalg mødes efter behov i privatregi og bidrager hver især med deres til klubbens mange aktiviteter og medlemsmøder. Ved disse små møder er der rigtig god mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Klubbens årskontingent er 3.300,- kr. og hele beløbet betales hvert år i maj måned.  Beløbet dækker alle nationale og internationale kontingenter og udgifter til klubbens møder. Klubbens madudvalg organiserer maden til møderne. I Zonta Roskilde sætter vi stor pris på sammenholdet, og det mener vi styrkes ved at spise sammen i afslappede omgivelser.

Medlemsmøder

Zonta Roskildes aktivitetsudvalg vælger altid et årigt tema, så alle medlemsmøder har en rød tråd året igennem. I slutningen af året fremlægger udvalget det kommende års fulde program for medlemmerne af klubben.

I 2021 var årets tema ”Inspirationshistorier om lokale projekter i det `skæve`Roskilde”.

I 2022 er det “Blandede bolsjer”.

Læs mere om kommende møder, indholdet og aktiviteter i Zonta Roskilde via kalenderen til højre på hjemmesiden.

Bestyrelsen pr. 1. juni 2022

  • Hanne Bagger-Nielsen, zontaroskilde@gmail.com (formand)
  • Vibeke Schaltz Andersen, (næstformand)
  • Lone Carmel
  • Gitte Runge
  • Annette Halkjær Jørgensen

Suppleant

  • Lisbeth Wibholm
  • Helene Rasmussen

Sekretær

Kasserer

Revisor