Zonta Roskildes Banko & Bobler blev en kæmpesucces.

Pressemeddelelse

 

Zonta Roskildes Banko & Bobler blev en kæmpesucces.

Der var totalt udsolgt til Zonta Roskildes store Banko & Bobler arrangement i fredags, som samlede 600 mennesker til en festlig aften i Osted Hallen. Flere ville gerne have købt billet i ugen op til, men arrangementet kunne ikke rumme flere mennesker.

Det var første gang Zonta Roskilde afholdt Banko & Bobler og det er derfor med stor tilfredshed klubben kigger tilbage på et totalt udsolgt arrangement. De mange deltagere, som havde købt billet til arrangementet, støttede dermed også den gode sag som klubben donerer overskuddet til. FN´s Befolkningsfond (UNFPA) er en af de organisationer, som modtager en donation til deres kamp mod børneægteskaber. Lokale projekter opnår også støtte. Bl.a. får fodboldpigerne fra FC Lejre årgang 2005/2006 en økonomisk donation, så de kan komme på træningslejr. Pigerne deltog også i Banko & Bobler i fredags, hvor de hjalp medlemmerne fra Zonta Roskilde med praktiske opgaver og bød gæsterne velkommen med fakler.

Zonta 100 år

I år fejrer Zonta klubber over hele verden 100 året.  Tilbage i 1919 blev en lille gruppe driftige og selvstændige kvinder enige om at arbejde sammen for at opnå større lighed i samfundet. Deres vision blev til Zonta International, som Zonta Roskilde er en del af. En frivillig organisation, som i 100 år har styrket kvinder verden over, så de selv kan ændre deres verden og hjælpe sig selv, og andre.  I Roskilde valgte klubben at fejre jubilæet med Banko & Bobler og markere, at Zonta i 100 år har ydet hjælp til selvhjælp.

Zonta Roskildes formand, Dorthe Tronier, er overvældet over den store opbakning klubben har mødt. ”Medlemmerne har knoklet hårdt, men uden sponsorer, donatorer og samarbejdspartnere var arrangementet aldrig lykkedes så succesfuldt. Vi er overvældet over den store velvilje og imødekommenhed vi har mødt og alle bidrag, uanset størrelse, er værdifuldt for et arrangement som vores”, udtaler Dorthe Tronier.

For yderligere pressemateriale, flere billeder, spørgsmål og interview kontaktes,

Dorthe Tronier, mobil +45 2613 2862, mail@dorthetronier.dk

Foto Bo Nymann. Vedhæftede billeder er til fri afbenyttelse i forbindelse med omtale af Zonta Roskilde.

https://roskilde.zonta.dk/

   

Zonta Roskilde