Banko & Bobler

 

Banko & Bobler – Festligt & Fornøjeligt – Gaveregn & Gavmildhed

Fredag den 1. november inviterer Zonta Roskilde til en festlig aften med Banko & Bobler, tapas, livemusik, DJ og en masse fantastiske præmier doneret af gavmilde forretningsdrivende og virksomheder.

Man behøver ikke selv få banko for at vinde præmier

Det bliver en aften med gaveregn i Osted Hallen, Langetoften 25, Lejre, når glassene fyldes med bobler og bankopladerne dækkes af brikker, men du behøver ikke selv have banko for at vinde.

Er der banko på første række ved dit bord, så udløser det sidegevinster. Når hele pladen er fuld udløser det gevinst til hele bordet, hvor bankoindehaveren sidder, så du behøver ikke selv have banko for at få præmier med hjem.

Overskuddet doneres videre til den gode sag

Zonta Roskilde ønsker at fylde hele Osted Hallen med en masse festlige og gavmilde mennesker. Jo flere mennesker jo større beløb kan klubben donere videre i den gode sags tjeneste. Overskuddet fra arrangementet doneres videre til lokale projekter, samt kampen mod børneægteskaber, som har været klubbens signaturprojekt i mange år.

Køb din billet i dag, få en festlig aften med mennesker du holder af og støt den gode sag

Du kan samle hele firmaet, madklubben eller veninderne. Billetterne koster 250 kr. + gebyr (i alt 261,75 kr. pr. billet)

OBS! Hvis I er en gruppe, forening eller firma, der ønsker at sidde sammen, skal billetterne købes samlet.

Hvert bord har plads til 12, men det er muligt både at købe billetter til såvel to som et helt bord eller flere borde til den store gruppe.

Billetten dækker: Entre til 1 person, let tapas anretning, 1 glas bobler og 2 spilleplader.

Ekstra plader kan købes på dagen for: 1 plade 50,- kr. eller 3 plader 100,- kr.

Osted Hallen skal fyldes, men der er naturligvis begrænsninger, så alle opfordres til hurtigt at købe det ønskede antal billetter, så man er sikret adgang til en festlig aften med præmier, musik og godt selskab.

Billetter købes på www.zontabilletten.dk

Zonta Roskilde bobler over af begejstring for støtten til 100 års begivenheden – Banko & Bobler.

Zonta Roskildes formand, Dorthe Tronier, udtaler, ”Klubber verden over fejrer i år 100 året for Zonta, vi gør det i Roskilde med arrangementet Banko & Bobler. Et stort arrangement, som kræver stor opbakning fra medlemmer og samarbejdspartnere. Endnu engang er vi overvældet over den store støtte vi har fået fra forretningslivet og virksomhederne i lokalområdet. Overvældende mange har bidraget, store som små og hver en præmie er værdifuld for vores arrangement. Uden de mange bidrag er det umuligt at gennemføre så stort et arrangement som dette. Derfor skal alle have en stor tak for deres store velvilje og den imødekommenhed vi har mødt når medlemmerne har været på besøg hos store og små butikker og virksomheder”.

Kontakt Zonta Roskildes formand, Dorthe Tronier, hvis du vil vide mere om Banko & Bobler eller 100 året i Zonta. Dorthe kontaktes på enten mail@dorthetronier.dk eller 2613 2862. Følg klubben på Facebook og Instagram.

Zonta Roskilde