Derfor er jeg medlem

Jeg er med i Zonta Roskilde fordi jeg brænder for at gøre en forskel. Fordi der er mange mennesker, særligt børn og kvinder, der stadig lever i fattigdom og uden de samme rettigheder, love og retssamfund som vores. Fordi vi sammen i Zonta kan bidrage med at hjælpe andre, der virkelig har brug for det.

Zontas sammensætning med mange forskellige kvinder med forskellige historier og baggrunde, samt ressourcer giver en mangfoldighed, der gør os alle klogere.

Når vi mødes og sammen laver et større projekt, går overskuddet ubeskåret til de projekter vi har udvalgt, det være sig lokalt, nationalt og internationalt. Derfor er der så mange platforme vi kan arbejde ud fra. Der er få led og derfor ved vi at pengene og projekterne gør en reel forskel. Der behøver ikke være langt fra tanke til handling. Hvis du vil og kan give noget, vil det også give dig noget.

Det at arbejde frivilligt til noget der i den grad giver mening og giver mig en meget stor grad af energi. Det at vi kan bruge hinandens kompetencer og i øvrigt også hjælpe, støtte og inspirere hinanden via vidensdeling og gode intentioner, gør at jeg oplever vores møder og mission for meget meningsgivende. Det at vi så mødes, reflekterer og får indsigt giver os en bedre udsigt. Jeg er klart blevet mere fokuseret på mit eget arbejde med relationer, efter jeg er startet I Zonta Roskilde, fordi der er så mange iderige, menneskekloge og nærværende mennesker. Meget inspirerende for både det private og det mere professionelle liv. Når jeg er i et i fællesskab med gode relationer bliver det nære mindre svært og man tænker at sammen gør vi det lidt bedre at være til i denne verden.

Mange Hilsner fra

Lone Carmel

Lone Carmel

Familierådgiver, forfatter og ejer af relazion