Velkommen til Zonta Roskilde

Zonta Roskilde er en forening/klub/netværk, som har eksisteret siden 1987. Klubbens medlemmer er kvinder med forskellig professionel og personlig baggrund, og vi har det til fælles, at alle brænder for at gøre en forskel for piger og kvinder lokalt, nationalt og globalt.

Det gør vi ved at gennemføre lokale projekter, der genererer overskud og derved skaber økonomiske midler til udvalgte projekter og legater. Disse donationer har alle til formål at forbedre og styrke kvinders rettigheder, stilling og livsvilkår via uddannelse og sundhedsfremmende tiltag.

Zonta Roskilde mødes hver 4. onsdag i måneden og aktiviteterne på medlemsmøderne spænder vidt fra faglige, sociale og kulturelle temaer til virksomhedsbesøg. Netværket og relationer mellem medlemmerne har afgørende betydning for Zonta Roskildes medlemmer og for at styrke sammenholdet arrangeres hver år i juni måned en sommerudflugt.

Zonta Roskilde er meget aktiv og støtter små som store velgørenhedsprojekter på både lokalt, nationalt og internationalt plan, hvor vi som kvinder kan være med til at hjælpe andre kvinder. Med vores meget forskellige kompetencer løfter vi i flok og skaber forandring.

 

KLUB FAKTA
Klubnavn: Zonta Roskilde

Klubnummer: 1164
Charterdato: 1987
Mødedag: 4. onsdag i måneden
Antal medlemmer: 29

Kontakt: zontaroskilde@gmail.com