BANKO & BOBLER

BANKO & BOBLER  

– Støt et godt formål

– Zonta Roskilde afholder stort bankospil i Ostedhallen fredag den 1. november kl.18.30.

Overskuddet fra det store arrangement går til lokale projekter og kampen mod børneægteskaber via UNFPA, som er FNs befolkningsfond.

Fredag den 1. november inviterer Zonta Roskilde til en festlig aften med Banko & Bobler, tapas, livemusik, DJ og en masse fantastiske præmier doneret af gavmilde forretningsdrivende og virksomheder.

Man behøver ikke selv få banko for at vinde præmier

Det bliver en aften med gaveregn i Osted Hallen, Langetoften 25, Lejre, når glassene fyldes med bobler og bankopladerne dækkes af brikker, men du behøver ikke selv have banko for at vinde.

Er der banko på første række ved dit bord, så udløser det sidegevinster. Når hele pladen er fuld udløser det gevinst til hele bordet, hvor bankoindehaveren sidder, så du behøver ikke selv have banko for at få præmier med hjem.

Aftenens program:

Kl. 18:30
Dørene åbnes

Kl. 18:30 – 19.30
Levende musik

Kl. 19:00 – 20:00
Let tapas-anretning og et glas bobler
Salg af drikkevarer i baren
Mulighed for køb af ekstra plader

Kl. 20:00 – 22:30
Bankospil med masser af lækre præmier

Kl. 22:30 – 23:00
Salg af kaffe og sødt, samt drikkevarer

For dette beløb får man en let tapas-anretning til en person, et glas bobler og to bankoplader. Der vil være levende musik, DJ og masser af præmier. Man kan naturligvis købe ekstra bankoplader og drikkevarer i løbet af aftenen.          Ekstra plader kan købes for: 1 plade 50,- kr. eller 3 plader 100,- kr.

Bemærk, hvis man er en gruppe venner, veninder, kolleger, familie, som gerne vil sidde samlet ved samme bord, skal billetterne til hele gruppen købes samlet af én person (I vælger selv det antal I ønsker).

 

 

 

 

Standard-Latin bandet ved Bruno Jensen underholder under spisningen.

 

 

 

 

 

 

DJ Leon LeeGaard sikrer, at et banko bliver fejret på behørig vis hele aftenen.

 

Følg Zonta Roskilde på Facebook og Instagram, så er du hele tiden opdateret.

Arrangør: Zonta Roskilde i samarbejde med Osted Idrætsforening.

Fotos: Freja – Zonta Aarhus II

100 års jubilæum fejres i år.

Det er i år100 år siden, den internationale sammenslutning af Zonta-klubber blev stiftet, og der bliver derfor afholdt talrige arrangementer for at markere jubilæet.  I Danmark vil der blive afholdt Banko&Bobler i mange af klubberne rundt omkring i landet.

Zonta har i 100 år støttet projekter, som fremmer ligestilling og et liv uden vold for kvinder overalt i verden. Dette arbejde foregår i samarbejde med FN-organisationer.

Zonta har repræsentanter i såvel FN, Europarådet og i Danmark i Kvinderådet.

 

TAK!

Tak til alle, der bidrager med præmier til Banko & Bobler den 1. november

 

FAKTA

Over 650 millioner af verdens nulevende kvinder blev gift som børn. Flere end en tredjedel af dem var ikke engang fyldt 15 år.

70.000 piger mellem 15 og 19 år mister hvert år livet pga. graviditet.

Seksuel misbrug og vold sker oftere i ægteskaber, hvor pigerne er helt unge.

Når en pige bliver mor, stopper hun ofte i skolen.

Uddannelse af piger og kvinder er det mest effektive våben mod fattigdom, tidlig graviditet og ulighed. Undersøgelser viser, at når kvinder får egen indtægt frem for at lave ulønnet arbejde i hjemmet, stiger uddannelses- og sundhedsniveauet for hele familien.

Zonta International bekæmper børneægteskaber i samarbejde med UNICEF/UNFPA.

Sammen vil vi komme børneægteskaber til livs ved at oplyse om de negative konsekvenser ved børneægteskaber, lægge pres på politisk plan for at sikre pigernes skolegang og ved at samarbejde med myndighederne og andre organisationer.