Derfor er jeg medlem

 

Jeg er medlem af Zonta Roskilde, fordi jeg her har mulighed for at møde mange forskellige kvinder – kvinder, som jeg ikke gennem min profession ville have mulighed for at komme i kontakt med – men det gør jeg gennem Zonta!

Jeg får i Zonta mulighed for at udvide mit netværk i samværet med de mange dejlige, dygtige og engagerede kvinder, som jeg mindst én gang om måneden er sammen med til møderne.

De månedlige møder i Zonta er altid interessante – ikke blot for det sociale samvær, men også fordi min horisont udvides for hvert af møderne med spændende foredrag.

I Zonta Roskilde samarbejder vi i udvalgene, hvor vi lærer hinanden lidt bedre at kende – og ikke mindst i de workshops, hvor vi sammen producerer effekter, som sælges på lands- og distriktsmøder og på conventions.  Det er her, sammenholdet styrkes i klubben!

Desuden er det en god fornemmelse, at vi ikke blot arbejder i et lokalt netværk, men at vi tilsammen også er en del af et langt større netværk, hvor vi på nationalt og internationalt sammen arbejder for at styrke kvinders status – juridisk, politisk, økonomisk og professionelt!

Grete Binger

Grete Binger
Psykolog