Derfor er jeg medlem

 

Jeg var på udkig efter at blive en del af et fagligt bredt netværk af kvinder, da jeg blev inviteret til at komme på besøg, og overveje om et medlemskab af Zonta kunne være noget for mig. Da jeg ud over mine to krav ’fagligt bredde’ og ’kvinder’, også blev præsenteret for Zontas fornemme formål: ’at styrke kvinders juridiske, politiske, økonomiske, uddannelses-, sundheds- og arbejdsmæssige status’, var jeg ikke sen til svare ’ja tak’.

Nu har jeg været medlem af Zonta i tre år. Tre år der, ud over at jeg er glad for at kunne bidrage til Zontas formål, også har været fyldt med gode oplevelser – bl.a. foredrag, virksomhedsbesøg og personlige beretninger. Jeg er blevet taget fantastisk godt imod, og har fået meget forskelligartede oplevelser, som er med til at berige mit liv og udvide min horisont. Desuden giver netværket mulighed for at danne nye relationer, hvilket er særlig givtigt for mig, fordi jeg for nogle år siden flyttede til Roskilde, hvor jeg ikke kendte nogen i forvejen.

Annette Munk Nielsen

Annette Munk Nielsen

Erhvervscoach & sparringspartner

Ejer af Proforza