Derfor er jeg medlem

Jeg er medlem af Zonta fordi netop den organisation indeholder alt det jeg synes et professionelt netværk skal indeholde – nemlig en erhvervsfaglig sparring med spændende foredrag og virksomhedsbesøg – mulighed for personlig udvikling og læring og ikke mindst det at gøre noget for andre kvinder – sammen med resourcestærke og forskellige kvinder – en mangfoldighed – jeg ikke har mødt andre steder.

Det er berigende at møde kvinder og få venner fra fremmede kulturer forskellige steder i verden – fordi vi kommer med samme mål og visioner Jeg føler mig meget priviligeret over at være en del af Zonta og der går ikke en dag uden jeg tænker eller taler Zonta.

Jeg er medlem af landsledelsens medlemsudvalg og er SOM formand for den nye klub i Greve – med Zonta Roskilde moderklub.

Dorte Thorsen

Dorte Thorsen

Praktiserende Fysioterapeut med egen klinik indtil 1.februar 2016.

Nu aktiv og travl efterlønner.