Derfor er jeg medlem

Jeg ønsker at alle borgere lokalt og internationalt skal have viden om Zontas arbejde.  Alt for få kender til Zontas eksistens, og det kan vi i fællesskab gøre noget ved. Vi tror i Scandinavien, at kvinder og piger i vore samfund har de bedste forhold i Verden – det er ikke tilfældet. Det er forholdsvist at enkelt at donere penge til Zontas Fonde, som har gode projekter i Liberia, Niger, Nepal og Madagascar – er min påstand! Og jo flere vi kan få til at gøre det – jo større resultater kan vi opnå.

Samtidig skal vi være gode Rollemodeller for alle kvinder og unge piger. Forandring og indflydelse begynder altid med MIG SELV.

Mange års medlemskab har gjort mig bevidst om begge dimensioner – og det ønsker jeg at fortsætte med.

Anne Kühnell

Anne Kühnell

Selvstændig Erhvervsdrivende Konsulentvirksomhed
Business Partner med Potential www.potential.dk
Zonta Int. Leadership Committee member
Foundation Ambassador for D13 Zonta
VækstMentor i Væksthus Sjælland
Medlem i Danske Banks Kunderåd.