Velkommen til Zonta Roskilde

Zonta Roskilde blev stiftet i 1987 som en afdeling under Zonta International. Zonta Roskilde består af 33 meget forskellige kvinder, der har ledelsesansvar eller på anden måde arbejder selvstændigt, hvilket giver et handlekraftigt, dynamisk og inspirerende netværk.

Zonta Roskilde mødes hos Roskilde Tekniske Skole hver 4. onsdag i måneden fra august til maj og aktiviteterne på medlemsmøderne spænder vidt fra faglige, sociale og kulturelle temaer til virksomhedsbesøg. For at styrke sammenholdet arrangeres hver år i juni måned en årlig udflugt for medlemmerne af forskellig karakter og varighed. På ny grund og i andre omgivelser får medlemmerne mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Zonta Roskilde er meget aktiv og støtter små som store velgørenhedsprojekter på både lokalt, nationalt og internationalt plan, hvor vi som kvinder kan være med til at hjælpe andre kvinder. Med vores meget forskellige kompetencer løfter vi i flok og skaber forandring.

NYHEDSBREV

Ønsker du at modtage senest nyt om Zonta Roskilde, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Via nyhedsbrev informerer vi om seneste nyheder, kommende begivenheder og klubbens aktiviteter.

Du tilmelder dig nyhedsbrevet ved at sende en mail til zontaroskilde@gmail.com

I emnefeltet skriver du nyhedsbrev og i mailen oplyser du navn, efternavn og den mailadresse du ønsker nyhedsbrevet sendt til.

Vi ser frem til at holde dig opdateret.

KLUB FAKTA
Klubnavn: Zonta Roskilde

Klubnummer: 1164
Charterdato: 1987
Mødedag: 4. onsdag i måneden
Antal medlemmer: 33

Kontakt: zontaroskilde@gmail.com